Доставка и рекламации

ГБС-СПОРТ извършва регулярни доставки на продукти на MACRON от Италия всяка седмица.

Стоките, предложени в сайта, са налични в двата основни склада на MACRON в Болоня, Италия. Доставката от Италия до България отнема не повече от 10 работни дни, като в повечето случаи срокът е по-къс.

Складовата наличност в Болоня се мени изключително динамично, тъй като двата склада обслужват цяла Европа и Южна Америка. Има моменти, когато в рамките на един работен ден се обработват над 1500 поръчки. Полагаме огромни усилия да актуализираме наличностите в нашия сайт, но въпреки това, е възможно даден продукт в определен цвят/размер да не е наличен в момента на Вашата поръчка.

Случаите са два вида:
А. Продуктът е последна година на производство, изчерпан е и не се предвижда бъдеща доставка.
Б. Продуктът е изключително продаван (Bestseller), изчерпан е неочаквано бързо и се очаква ново производство и доставка на определена бъдеща дата.

Ако възникне който и да е от двата случая (А или Б), наш служител ще се свърже с Вас на посочения в регистрацията Ви, телефонен номер.

В случай А, може да Ви бъде предложен подобен продукт.
В случай Б, ще бъдете уведомени за датата, на която се очаква следващата доставка на избрания от Вас, изчерпан продукт.

Ако направеното от нас предложение по телефона не Ви устройва, Вие имате право да се откажете от продукта или от цялата поръчка, като преведената от Вас сума за отказания продукт (поръчка) ще бъде 100% възстановена в рамките на 5 (пет) работни дни.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, възстановяването на сумата се извършва чрез нареждане на обратна операция по картата, с която е направено плащането, в срок от 5 (пет) работни дни.

В рамките на 2 (два) работни дни, Вие имате право на рекламация на даден продукт в случите, когато:
- доставеният продукт е с нарушена цялост
- доставеният продукт е с фабричен дефект
- доставеният продукт се различава от поръчания по модел
- доставеният продукт се различава от поръчания по размер
- доставеният продукт се различава от поръчания по цвят

Във всеки един от гореописаните случаи продуктът подлежи на смяна, като последващата доставка е за сметка на ГБС-Спорт, а Вие имате грижата да върнете въпросния продукт в магазина на Macron в София (Комплекс "Спортна зона", ул. "Патриарх Герман" 152). Ако продуктът вече не е наличен, сумата, заплатена за върнатия от Вас продукт, ще бъде 100% възстановена в рамките на 3 (три) работни дни.

Извън гореописаните случаи, Вие нямате право да се откажете от Вашата поръчка.