ЗА НАС

ГБС Спорт ЕООД

Официален представител на Macron за България.

ГБС-Спорт ЕООД е основано през 2011 г. в гр. София. Дружеството е специализирано в търговия на спортни, дрехи, оборудване и аксесоари, както и в проектиране, изграждане и менажиране на спортни съоръжения. След близо едногодишно обстойно проучване, от есента на 2015 г., Macron се довери на ГБС-Спорт и компанията получи право да представлява илалианската марка на българския пазар.

От пролетта на 2016 г. в менажирания от ГБС-Спорт, комплекс "Спортна зона", гр. София, отвори врати първия шоу-рум на Macron в столицата.

Какво ще получите от нас?

  • Висококачествени продукти на световно ниво
  • Бързо и вежливо обслужване
  • Гарантирана доставка в срок

ШОУРУМ

cms-img

Комплекс "СПОРТНА ЗОНА", София

В шоурума на MACRON в столичния комплекс "Спортна зона" ще намерите мостри на най-продаваните продукти и аксесоари. Ще получите практични съвети, а при желание, на място можете да брандирате Вашия продукт.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Безспорно най-прогресиращата марка, особено във футбола. Не случайно пробиха във Висшата лига на Англия с два отбора. Чудя се, защо в България само Лудогорец играят с Macron!?

Александър Стефанов, София

Италианският дизайн си личи във всяка дреха от пръв поглед. Стилни, елегантни и удобни. Предполагам, че инвестират сериозно и в нови технологии, защото някои от моделите нямат аналог сред другите спортни производители.

Ива Борисова, София